Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Za co dalem mi bana diamondmt2

Ellien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was .

Mam sura 213 lv , nie wiem za co dostalem mi bana z konta . nie uzywalem hack , nic nie zrobilem z ksuje w metina i nie kupowalem z allegro . nie odbieralo mi w emaila . DiamindMT2 Team nie odpowiadal mi w poczte :/

Dostalem bana o godzin 12:00

@UP

przez jakiegos noba zaczynał do mnie przy depo dostał 2 skile i padł i muwi ze gram na sh

Pozdrawiam Ellien .

Opublikowano

Napisz do supportu, w razie czego napisz tez temat w dyskusjach na ich forum. Moze Ci odpisza :) Za co mogles dostac, to juz tylko admini moga wiedziec oraz ty ;D

Opublikowano

Napisz do supportu, w razie czego napisz tez temat w dyskusjach na ich forum. Moze Ci odpisza :) Za co mogles dostac, to juz tylko admini moga wiedziec oraz ty ;D

tak napisalem na support juz wczoraj :) . to zobacze napisze na dzial na forum na dyksuje :)

@UP

Shaylin,

Moderator mi usuwal na postke !

1ymc4d.jpg

Opublikowano

Ja tak miałem na Metin5 ... [GA]Sacon tak mnie nie lubił ze non stop mi banował konto . az na stale zablokowal i lvl z 240 cofnal do 60 :) to bylo z rok temu ale tez konto stracilem na forum mi konta banowali jak pisalem posty o unbana

@Topic

Napisz do aministratora na pw bo tematy będa ci moderatorzy usuwac

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

85jy54.jpg

tez nie odpowiedzi :)

Daj sobie spokój nie odbanują Cie jak ci admin nie odbanuje to daj sobie siana moderatorzy beda ci blokowac konta na forum ewentualnie kasoewac posty

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Zapewne dał ci bana za ortografie ;3

nic nie zrobilem :)

@UP

Czytaj

przez jakiegos noba zaczynał do mnie przy depo dostał 2 skile i padł i muwi ze gram na sh

@UP

Juz odblokowal mi konto

prosze o zamkniecie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...